”Karaoken spårade”

Häromdan så fyllde Erika Broström år och det blev Karaokeparty i danssalen. Allt gick fint och var trevligt, folk skrattade och sjöng, då skedde det ofattbara…  En  Bibel-Biblare bestämde sig för att gå upp och ta ton, vilket är väldigt ovanligt här på Betel. Johannes Jareteg var en av åskådarna som fick vittna till denna märkliga händelse och BB har fått en exklusiv intervju med ”Betels egen Robert Wells” om festligheterna.

BB: Hej Johannes! Vi här på BB hörde att två stycken elever från Bibel-Bibel  var uppe och sjöng varsin låt på scen igår, stämmer detta?

JJ: Ja, Karaoke tyvärr… När frågan: ”Vem är näst? ställdes” hamnade jag i ett smärre chocktillstånd när jag såg bibel-bibelaren går med eld i ögonen och mod i hjärtat gå mot scenen. Jag skrek: ”NEEEEEEEEJ! FÅ ETT STOP PÅ TOKIGHETERNA!” Jag försökte övertala dem men det gick liksom inte att få stop på dem… Den ena sjöng: Don’t stop me now av Queen och den andre sjöng: Raise your glass av Pink och jag kommer aldrig mer kunna lyssna på dem låtarna, dem är evigt förknippade med illdåd och ondska.

Hur tog dem andra deltagarna detta? Alla vet ju att elever på Bibel-Biblel inte kan sjunga?

Folk låg på marken och grät och skrek i förtvivlan, hundarna spydde och larmet gick, det var en mycket sorglig kväll och jag kan bara beklaga. Det är utan tvekan det mitt starkaste ögonblick från mina 2 år här på Betel, synd att det skulle vara ett sådant ögonblick som man vill glömma. Jag har pratat med en nära vän som var närvarande och hon kan fortfarande höra deras röster som viskningar i huvudet, hon ligger och skakar om nätterna.

Du har ju absolut gehör, hur mår du?

Jag var tondöv efter kvällen…

Johannes bryter här ihop och vi tvingas därmed avbryta intervjun.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: