Betels egna Paris Hilton


Lisa Groops förflutna

Betelbladet har forskat i de mörkaste av hemligheter på Betel och vi har nu fått nys om att en av våra kära elever har fått ha det lite bättre än resten av oss. Vi har fått ta del av klassificerad information om Betels egna Paris Hilton.

Lisa Groop är ett namn som de flesta känner till på Betel, men vad de flesta inte vet är att hon brukar kallas lilla Paris. Smeknamnet kommer ifrån att hon kan leva på sin familjs pengar och lever i stort överflöd, i hemlighet på Betel och Tempus.

Det var senast häromdagen som Lisa lyckades muta vaktmästaren till att ge henne tre sängar istället för en som resten av de Tempusboende. ”Det var inte så svårt” säger hon, ”Jag ringde bara pappa!”.


Två av sängarna från Lisas rum, innan vaktmästaren ställde in en tredje

Efter mycket efterforskning hittar vi även en brottslig incident i Lisas register där hon fastnade i tullen för smuggling av olagliga substanser, hon lyckades även ta sig ut den förseelsen men hamnade i tullens register som synes på bilden ovan.

Det finns också mycket som talar för att hon har lyckats muta Molly i köket till att få ta all sin mat först eftersom hon mycket sällan ses stå och vänta i matkön.
Vi på Betelbladet kommer att undersöka och följa upp den här storyn ytterligare.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: